fbpx

Hej!

Mitt intresse för löpning och konditionsidrott startare för drygt 30 år sedan när jag som 14 åring anmälde mig till mitt första Göteborgsvarv 1990. Sedan dess har jag stått på startlinjen varje år i Göteborg. Andra året trodde jag som naiv 16 åring att jag kunde det där med träning och långlopp, något som jag efter 2 timmar och 14 minuter väl hade insett inte stämde. Efter det började jag mer och mer intressera mig för träning och hur jag på olika sätt kunder optimera min träning. Idag, 30 år senare, tränar jag fortfarande och på en betydligt seriösare nivå och gör halvmaran runt 1.25 som 45 åring.

På vägen har jag samlat på mig erfarenhet från bl.a. 8 Vasalopp, En svensk klassisker, 20-talet Lidingölopp, Ironman, Landsvägscykling, MTB, orientering på Tiomilanivå och över 500 motionslopp.

Under hela resan har jag alltid varit nyfiken på hur jag kan optimera min träning för att få ut maximalt av varje nedlagd träningstimme för att på sista raden genomföra mina mål så bra som möjligt. Med den kunskap och erfarenhet som jag samlat på mig genom åren har jag på olika sätt också kunna hjälpa många idrottare upp genom deras karriärer vilket har resulterat i ett flertal SM-medaljer.

Nu vill jag hjälpa dig att få ut maximalt av dina träning så att du också kan nå dina mål. Oavsett om de är att springa din första mil under timmen eller kliva upp på en SM-prispall.

Parallellt med att jag driver Runningacademy och coachar löpare över hela Sverige driver jag också OCR-gymmet Natural Fit i Växjö

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

BOKA EN GRATIS
KONSULTATIONS IDAG

Denna sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi sparar ner cookies på din dator.