fbpx

Hej!

Mitt intresse för löpning och konditionsidrott startare för drygt 30 år sedan när jag som 14 åring anmälde mig till mitt första Göteborgsvarv 1990. Sedan dess stod jag på startlinjen varje år i Göteborg fram till pandemin, då hade jag gjort 30 raka Göteborgsvarv. Andra året trodde jag som naiv 16 åring att jag kunde det där med träning och långlopp, något som jag efter 2 timmar och 14 minuter väl hade insett inte stämde. Efter det började jag mer och mer intressera mig för träning och hur jag på olika sätt kunder optimera min träning. Idag, 35 år senare, tränar jag fortfarande och på en betydligt seriösare nivå och gör halvmaran runt 1.25 som snart 50-åring.

På vägen har jag samlat på mig erfarenhet från bl.a. 8 Vasalopp, En Svensk klassisker, 20-talet Lidingölopp, Ironman, Landsvägscykling, MTB, orientering på Tiomilanivå och över 1000 motionslopp.

Under hela resan har jag alltid varit nyfiken på hur jag kan optimera min träning för att få ut maximalt av varje nedlagd träningstimme för att på sista raden genomföra mina mål så bra som möjligt. Med den kunskap och erfarenhet som jag samlat på mig genom åren har jag på olika sätt också kunna hjälpa många idrottare upp genom deras karriärer vilket har resulterat i ett flertal SM-medaljer och även JVM-medaljer.

Utöver att jag lagt ner oändligt med timmar på att läsa litteratur kopplat till träning och löpträning har jag på vägen också formellt utbildat mig till löptränare, via Svenska Friidrottsförbundet, och Personlig Tränare. Jag har också jobbat inom föreningslivet som tränare för allt ifrån nybörjare till elitaktiva under cirka 20 års tid. Sedan fyra år tillbaka föreläser jag också om konditionsträning på Sveriges största PT-utbildning, samt för RF-SISU.

Nu vill jag hjälpa dig att få ut maximalt av dina träning så att du också kan nå dina mål. Oavsett om de är att springa din första mil under timmen eller kliva upp på en SM-prispall.

Parallellt med att jag driver Runningacademy och coachar löpare över hela Sverige driver jag också OCR-gymmet Natural Fit i Växjö

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

BOKA EN GRATIS
KONSULTATIONS IDAG

Denna sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi sparar ner cookies på din dator.